ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Μεζονέτα - ΑΤΤΙΚΗ / ΒΑΡΚΙΖΑ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου (ID):
2069
Νομός:
ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή:
ΒΑΡΚΙΖΑ
Τύπος:
Πώληση
Είδος:
Μεζονέτα
Έτος:
2005
Δωμάτια:
4
Εμβαδόν:
215 τ.μ
σε έκταση:
200 τ.μ
Όροφος:
Ισόγειο, 1 ος, 2 ος
Αξία:
€ 750,000

Περιγραφή Ακινήτου

Πωλείται αυτόνομη μεζονέτα 215τμ στη Βάρκιζα στην περιοχή Ασύρματος, σε ήσυχη γειτονιά με όμορφες κατοικίες, πολύ κοντά στην παραλία, την αγορά και τα ΜΜΜ.
Κατασκευάστηκε το 2005 και έγινε ανακαίνιση το 2015 σε οικόπεδο 200τμ.
Στο Ισόγειο έχει 2 υπνοδωμάτια, ( το 1 υπνοδωμάτιο είναι master) , laundry room, αποθήκη (με παροχές και δυνατότητα μετατροπής σε κουζίνα), 1 επιπλέον μπάνιο με τζακούζι.
Στον 1ο όροφο είναι η κυρία είσοδος υπάρχει ενιαίος χώρος σαλόνι τραπεζαρία με τζάκι και open plan κουζίνα και από όπου υπάρχει πρόσβαση στην πισίνα.
Στο 2ο όροφο υπάρχει 1 master υπνοδωμάτιο με walking closet και μπαλκόνι.
Στον 3ο όροφο είναι σοφίτα, ενιαίος αυτόνομος χώρος με τζάκι, ντουλάπες μπάνιο με ντουζιέρα και μπαλκόνι.
Η θέρμανση είναι αυτόνομη με Fan coil, τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, ξύλινα δάπεδα, υπάρχει ασανσέρ που εξυπηρετεί όλους τους ορόφους, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, συναγερμός.
Πάρκινγκ σε ανοικτό χώρο και αποθήκη.
Πισίνα.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή Κλάση:
  • Αντισεισμικό
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ - Δ
Θέση Στάθμευσης:
  • Ανοιχτή
Διάφορα Χαρακτηριστικά:
  • Αποθήκη
  • Ασανσέρ
  • Αυτόνομη Θέρμανση
  • Βεράντα
  • Γωνιακό
  • Διαμπερές
  • θέα Βουνό
  • Θυροτηλέφωνο (Camera)
  • Θωρακισμένη Πόρτα
  • Ξύλινα Πατώματα
  • Παραθαλάσσιο
  • Πισίνα
  • Τζάκι