ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Μεζονέτα - ΑΤΤΙΚΗ / ΒΑΡΚΙΖΑ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου (ID):
1656
Νομός:
ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή:
ΒΑΡΚΙΖΑ
Τύπος:
Πώληση
Είδος:
Μεζονέτα
Έτος:
2024
Δωμάτια:
4
Εμβαδόν:
140 τ.μ
Όροφος:
4 ος, 5 ος
Αξία:
€ 1,190,000

Περιγραφή Ακινήτου

ΒΑΡΚΙΖΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 140 ΤΜ ΣΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.
ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2023.
Η ΜΕΖΟΝΕΤΑ EINAI 2 ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ..
Η ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ.
ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΕΩΣ Α+ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΜΟΝΩΣΗΣ, ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
Η διαμόρφωση στις Η/Μ εγκαταστάσεις συμβάλλει στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη εξοικονόµηση ενέργειας όπως σύστημα διαχείρισης φωτισμού, ηλεκτροκίνητων ρολών, αντλιών θερμότητας του συστήματος δαπεδοθέρμανσης και επιπρόσθετα την τοποθέτηση ηλιακών συστημάτων για τους καλοκαιρινούς μήνες, ψυκτικά VRV για τον κλιματισμό, φωτοβολταϊκό σύστημα για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος µε αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας και την ομαλή τροφοδοσία του στο δημόσιο δίκτυο με κατανάλωση του στο κτίριο. Η παραγωγή του ζεστού νερού θα γίνεται από 3 πηγές ενεργείας (ήλιος ως κύρια πηγή, θέρμανση από την αντλία θερμότητας και ηλεκτρική αντίσταση εναλλακτικά για τους μεταβατικούς μήνες).
Το σπίτι διαθέτει εγκατάσταση συστήματος πλήρους αυτοματισμού / Smart Home, κεντρική κεραία λήψεως επίγειου και δορυφορικού σήµατος με τοποθέτηση 2 δορυφορικών κατόπτρων, εγκατάσταση συστήµατος ασφαλείας κλοπής, εγκατάσταση πυρανίχνευσης /ενεργητικής πυροπροστασίας, θυροτηλεόραση, εγκατάσταση καύσιµου αέριου, ανελκυστήρα.
Τα συρόμενα εξωτερικά κουφώματα αλουµινίου είναι συστήματος AVATON πλήρως εντοιχισμένα, με διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες με γερμανικές πιστοποιήσεις αποδόσεων. Ηλεκτρικά ρολά αλουμινίου βαρέως τύπου.
Κύριες είσοδοι με Πόρτες ασφαλείας.
Στα ΥΔ συρόμενες ντουλάπες από φυσικό καπλαμά δρυός ή λάκα ή καθρέφτη με εσωτερική συρταριέρα με κρυφούς µηχανισµούς blum tandem, λαβές αλουμινίου, μηχανισμός βαρέως τύπου κρεμαστός με φρένα.
Στη κουζίνα ντουλάπια µε πορτάκια από βακελίτη, νεροχύτης FRANKE ανοξείδωτος ένθετος µε δυο γούρνες, μπαταρία αναμεικτική GROHE EUROSMART.
Στα δάπεδα στις βεράντες θα τοποθετηθούν μεγάλες κεραμικές πλάκες. Τα δάπεδα των υπογείων και οι αποθήκες θα καλυφθούν με πλακάκια διαστάσεων 40X40 κατ΄ ελάχιστον . Στα υπνοδωμάτια θα τοποθετηθούν προ-γυαλισμένα δρύινα παρκέ με ελάχιστο πλάτος 15 εκ. και ελάχιστο μήκος 100 εκ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ενεργειακή Κλάση:
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ - A+
Διάφορα Χαρακτηριστικά:
  • Αποθήκη
  • Ασανσέρ
  • Θέα στη θάλασσα
  • Πάρκινγκ

Ενδεικτική Τοποθεσία